Wat leuk dat je gekozen hebt voor De Fontein! Op deze pagina lezen jij en je ouders/verzorgers hoe je je moet aanmelden om in september 2024 te kunnen starten aan je middelbareschooltijd.

Vanaf wanneer kunt u uw kind aanmelden?
De scholen voor Voortgezet Onderwijs in de regio Gooi en Vechtstreek hebben afspraken gemaakt over het begin en het einde van de aanmelding.
De aanmeldingsperiode voor 2024 loopt van maandag 25 maart t/m zondag 31 maart. Alle leerlingen zullen geplaatst worden mits zij aan de toelatingseisen voldoen. Wij communiceren hierover in de periode van 4 tot 12 april.
Meer info over de aanmelding voor scholen voor voortgezet onderwijs in ’t Gooi.

Hoe meldt u uw kind aan bij De Fontein?
De aanmeldperiode voor schooljaar 2024-2025 is gesloten. Voor aanmelden kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Red carpet event 9 April.
Wanneer je de bevestiging heb gekregen dat je aangenomen bent op De Fontein, maken we er op 9 april een feestje van om je inschrijving definitief te maken. Je bent dan tussen 14.30 uur en 16.00 uur van harte welkom om zelf je inschrijfformulier bij ons af te komen geven en alvast een beetje kennis te maken met een aantal personeelsleden.
Mocht u de formulieren voor de inschrijving nog niet ontvangen hebben, kunt u deze onderaan deze pagina downloaden.

Vragen:

Heeft u een vraag, neem contact op met het secretariaat of met de teamleider leerjaar 1 & 2, de heer De Groot. Mocht u een kind hebben met extra ondersteuningsbehoeften dan kunt u contact opnemen met onze ondersteuningscoördinator mevrouw S. Pot.

Heb je een vraag?